Untitled
18 jan 2012
week 5: 29 december t/m 4 januari

Op 29 december zijn Vera, Frans en Hanny (collega's ABAB) op kraamvisite geweest.
We zijn op 30 december voor de eerste keer helemaal naar tante Maartje gewandeld. Het ging op zich wel goed, maar het was toch wel vermoeiend. We hebben bij tante Maartje, oom Tom en Eline geluncht en zijn daarna weer naar huis gewandeld.
Oud en nieuw hebben we bij tante Maartje, oom Tom en Eline gevierd. Opa en oma Van Aerle waren er ook. Het vuurwerk deed Bas niet zoveel. Kleuren en lichtjes vindt hij mooi, de knallen hebben gelukkig geen indruk op hem gemaakt.
Op 01 januari zijn we eerst bij opa en oma Van Mierlo geweest, waar ook tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren. Daarna zijn we samen met oom Tom, tante Maartje, Eline, oom Arjan en tante Willeke bij opa en oma Van Aerle geweest.
Vanaf 01 januari slaapt Bas bijna iedere nacht 6 tot 6,5 uur aan een stuk door, erg fijn! Soms vergist hij zich nog wel eens en wil hij om 04:00 uur eten, maar de meeste nachten gaat het goed.
Op 02 januari hebben we een stukje gewandeld en zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Bij het wegen op 03 januari woog Bas 4.110 gram. Omdat hij boven de 4 kg zit, mogen we terug naar 5 voedingen per 24 uur. Wel betekent dat dat er een of meer “regeldagen” komen, waarop Bas vaker wil drinken om zo de melkproductie te verhogen. We zijn vandaag weer even bij opa en oma Van Aerle geweest.
Op 04 januari ging papa squashen na het werk en at hij niet thuis. Bas en ik zijn bij opa en oma Van Aerle gaan eten.
Bas vond het erg fijn in de emmer, maar helaas past hij daar niet meer zo goed in. Hij is natuurlijk weer een stukje groter, maar hij strekt zijn beentjes steeds en “gaat staan”, waardoor hij het erg lastig voor ons maakt om hem te kunnen wassen. We gaan nu dan toch maar echt over op het babybadje. Deze week is Bas voor de eerste keer met papa in het “grote-mensen-bad” geweest. Dat vond hij erg fijn! Hij heeft heerlijk liggen dobberen en hij vond het zelfs niet erg toen we zijn haartjes wasten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Tante Maartje schreef
29 jan 2012
 
En wat is het gezellig als jij er bent lieve Bas. Ik vind het super als ik met je mag knuffelen. Je bent een heel lief en tevreden mannetje. En ook je nichtje Eline vindt het geweldig als jij er bent. Ze is niet bij je weg te slaan, wil je het liefst de hele tijd op schoot en je billetjes poetsen vindt ze ook heel erg interessant.
 
 
Google Analytics Alternative